Egyéni vállalkozás alapítása

249,00  + 19% MwSt.

Egyéni vállalkozás indítása Németországban, maximális segítséggel.

Leírás

Egyéni vállalkozás alapítása Németországban

Alapítsa meg velünk egyéni vállalkozását (Einzelunternehmen) és győzze le a bürokrácia útvesztőit és a nyelvi nehézségeket.

A csomag tartalma:

 • Vállalkozás bejelentésének előkészítése:
  A “Gewerbeanmeldung”-hoz szükséges dokumentumok kitöltése és pontos instrukciók arra vonatkozóan, hogy Ön hol és mikor tudja megtenni a szükséges bejelentéseket.
 • Pontos cím és nyitvatartási idő:
  Elküldjük Önnek a hivatal pontos címét és nyitvatartási idejét, ahol megteheti a bejelentést. Ezen kívül hasznos tanácsokkal látjuk el Önt azzal kapcsolatban, hogy hogyan intézheti még egyszerűbben, nyelvi nehézségek nélkül az alapítást. A hivatalban fizetendő díj: 15-50 Euró között mozog, amit helyben kell kifizetnie!
 • Adószámok igénylése
  Társasági és EU-adószámok igénylése.
 • Adóhivatali kérdőív kitöltése
  Az adóhivatal által megküldött kérdőív kitöltése a megadott határidőn belül.
 • Ingyenes biztosítási tanácsadás
  Egyéni vállalkozóként különösen fontos, hogy időben gondoskodjon saját, családja és vállalkozása biztonságáról, hogy egy váratlan eseményre mindig felkészülten reagálhasson. Ingyenes biztosítási tanácsadásunk keretén belül segítünk Önnek megtalálni a megfelelő és célravezető biztosításokat. Mindezt kötelezettség nélkül!
 • Könyvelés, amivel évi több, mint 600 EUR-t megspórolhat
  Tanácsokkal látjuk el Önt és szoftvermegoldásokat javaslunk Önnek a költséghatékony könyveléshez, amivel évi 600 EUR fölötti összeget is megspórolhat.

A szolgáltatás megrendelését követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és elkezdjük az alapítás előkészítését.

Érdekelhetnek még…