Megújult szolgáltatás: Egyéni vállalkozás alapítása 24 órán belül

249,00  + 19% MwSt.

Egyéni vállalkozás indítása 24 órán belül Németországban, maximális segítséggel, magyarul.

Leírás

Egyéni vállalkozás alapítása Németországban – most még több extrával!

Alapítsa meg velünk egyéni vállalkozását (Einzelunternehmen) és győzze le a bürokrácia útvesztőit és a nyelvi nehézségeket.

A csomag tartalma:

 • Vállalkozás bejelentésének előkészítése:
  A “Gewerbeanmeldung”-hoz szükséges dokumentumok kitöltése és pontos instrukciók arra vonatkozóan, hogy Ön hol, mikor és hogyan tudja megtenni a szükséges bejelentéseket.
 • Pontos cím és nyitvatartási idő:
  Elküldjük Önnek a hivatal pontos címét és nyitvatartási idejét, ahol megteheti a bejelentést. Ezen kívül hasznos tanácsokkal látjuk el Önt azzal kapcsolatban, hogy hogyan intézheti még egyszerűbben, nyelvi nehézségek nélkül az alapítást. A hivatalban fizetendő díj: 15-50 Euró között mozog, amit helyben kell kifizetnie!
 • Adószámok igénylése
  Ügyfelünkként Önnek nem kell az Adóhivatal válaszára várnia és azonnal beindíthatja vállalkozását. Az adószámok igényléséhez szükséges dokumentumokat Ön a megrendelést követően azonnal letöltheti, magyar nyelvű fordítással és egy részletes segédlettel a jogbiztos induláshoz.
 • Adóhivatali kérdőív kitöltése
  Az adóhivatali kérdőív megegyezik azzal a dokumentummal, amivel Ön az adószámokat tudja megigényelni. Bővebben lásd: “Adószámok igénylése” pontban.
 • Ingyenes biztosítási tanácsadás
  Egyéni vállalkozóként különösen fontos, hogy időben gondoskodjon saját, családja és vállalkozása biztonságáról, hogy egy váratlan eseményre mindig felkészülten reagálhasson. Ingyenes biztosítási tanácsadásunk keretén belül segítünk Önnek megtalálni a megfelelő és célravezető biztosításokat. Mindezt kötelezettség nélkül!
 • Minta-Számla
  Minta-Számla a jogbiztos könyveléshez és számlák kiállításához.
 • Minta-Szerződések
  Német nyelvű minta-szerződéseinknek köszönhetően leegyszerűsítheti vállalkozása jogi kérdéseit és kibiztosíthatja cégét kipróbált, ügyvédi szerződésekkel.
 • Ingyenes Webinárium internetjogi témákban
  A német internetes jog rendkívül összetett és egy-egy vétség komoly kiadásokkal járhat. Internetes jogra specializálódott partner ügyvédünk előadását Ön ügyfelünkként ingyenesen nézheti meg. Az előadás német nyelvű.
 • Jogbiztos közösségi megosztó gombok
  Az amerikai közösségi oldalak által kínált és rengeteg weboldal tulajdonos által használt közösségi megosztó gombok (pl. Facebook, Twitter, Google Plus, WhatsApp) nem felelnek meg az Európai Uniós adatvédelmi előírásoknak. Néhány éven belül komoly bírságokra számíthatnak azon weboldal üzemeltetők, amik ezeket a megoldásokat használják. Megoldásunk Önnek egy grafikailag szép, jogilag biztos megoldást nyújt.
 • Német és angol nyelvű impresszum és adatvédelmi nyilatkozat
  A §5 Telemediengesetz (TMG) és a §55 Rundfunkstaatsvertrag (RStV) értelmében minden cégnek (függetlenül annak székhelyétől), amely német ügyfelek számára elérhetővé teszi szolgáltatását német nyelvű impresszummal kell rendelkeznie. Az impresszumot jól látható módon fel kell tüntetnie weboldalán, Facebook oldalán és minden céges reklámanyagban (pl. szórólapok), valamint levelezésében (pl. E-mail vagy postai levél). Ennek elmulasztása 50.000 EUR-ig terjedő bírsággal sújtható.
  Számunka kiemelkedően fontos az Ön és vállalkozása sikere! Ezért partnerséget kötöttünk a szakma egyik legelismertebb ügyvédével. Csomagunk megrendelését követően elkészít Önnek partnerünk egy német és angol nyelvű impresszumot, valmint egy német és angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozatot. A szolgáltatás értéke (külön megrendelve 560 EUR).
 • Könyvelés, amivel évi több, mint 600 EUR-t megspórolhat
  Tanácsokkal látjuk el Önt és szoftvermegoldásokat javaslunk Önnek a költséghatékony könyveléshez, amivel évi 600 EUR fölötti összeget is megspórolhat.

A szolgáltatás megrendelését követően azonnal hozzáférést kap az induláshoz szükséges dokumentumokhoz magyar nyelven. 24 órán belül pedig felvesszük Önnel a kapcsolatot és elkezdjük az alapítás előkészítését.

Érdekelhetnek még…